Sayfa: [1] |   Aşağı git
  Yanıtla  
Konu: Kurtlar Vadisi Pusu Savcı Leyla kimdir gerçek adı  (Okunma Sayısı 13172 defa)
Arslan
Webmaster
*

İtibarı : 48404
Offline

Mesaj Sayısı: 11,541


A ®















« : Mart 01, 2012, 08:58:06 ÖS »
Quote

Sponsorlu Bağlantılar


Ayşe Çiğdem Batur (Savcı Leyla - Kurtlar Vadisi Pusu)
1982 Düzce doğumlu sempatik sanatçı.




Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü mezunu olan Çiğdem Batur, 2000-2004 yılları arasında Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi – Grup Mimus Tiyatro Topluluğunda oyunculuk yaparak sanat hayatına başladı. Başkent İletişim anlatım iletişim kursu, diksiyon, spikerlik, sunuculuk eğitimi, Sanat Akademi – tiyatro ve oyunculuk eğitimi, Başkent İletişim anlatım iletişim kursu, seslendirme eğitimleri aldı.

2004 yılında ART televizyonunda "Alışveriş Çantası" adlı bir programın sunuculuğunu yapan sanatçı, TRT’de çeşitli programlarda sunuculuk, oyunculuk, program ve yönetmen asistanlıkları görevlerinde bulundu.

Şu sıralar Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Savcı Leyla karakterindedir.

Rol aldığı oyunlar
Macbett (Eugene Ionesco)
Kulaktan Kulağa (Lady Issabel)
Bir Şehnaz Oyun (Turgut Özakman)
Philipp Hotz’;un Büyük Öfkesi (Max Frisch)

Filmografisi
Vazgeç Gönlüm – 2007
Gümüş – 2006
Gençlik Her Zaman – 2006)
Soğan (kısa metrajlı film) - 2006
Müzik Videosu “Yakup-Kabak Tadı” - Oyuncu

Sunuculuk
2006, TRT-1 “Savaşta Barışta Türk Ordusu” – Program Sunuculuğu (23 Bölüm)
2004 – 2005, TRT-2 “Politika Kulvarı” – Kulvar Farkı Bölümü Yapımı-Sunumu (26 Bölüm)
2004, ART Tv “Alış veriş Çantası” – Program Yapımı – Sunumu

Sponsorlu Bağlantılar



A^2
- Kurtlar Vadisi Pusu Savcı Leyla kimdir gerçek adı
hüseyin korkut
Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : Aralık 07, 2012, 01:47:11 ÖS »
Quote


 Heyoooo Heyoooo Heyoooo ;) ;) ;-)Ayşe Çiğdem Batur..I VERYY MISSS YOU


Sayfa: [1] |   Yukarı git
  Yanıtla  
 
Gitmek istediğiniz yer:  

+ Hızlı Cevap
Hızlı cevap'ı kullanarak hemen mesaj gönderebilirsin. Gülümseme ve kod kullanabilirsiniz.



Hosting Hizmetleri